از برگزاری کمپین معرفی ایران در ارمنستان استقبال می کنیم

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با استقبال از پیشنهاد هیات ارمنی مبنی بر برگزاری کمپین معرفی ایران در ارمنستان گفت: ظرفیت های بخش خصوصی را برای افزایش تعاملات و معرفی ظرفیت های گردشگری دو کشور فعال خواهیم کرد. 

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مرتضی رحمانی موحد در دیدار با «تیگران کاراپتیان» مشاور نخست وزیر ارمنستان در حوزه گردشگری و «وارتان وسکانیان» رییس بخش ایرانشناسی دانشگاه دولتی ایروان گفت:  جمهوری اسلامی ایران همواره نگاه ویژه ای نسبت به ارتباط با همسایگان خود دارد و در تعاملات موجود، ارمنستان از جایگاه شایسته ای برخوردار است؛ لذا به تبع آن توسعه گردشگری دو کشور نیز بر بستری از پیشینه تاریخی، فرهنگی و ارتباطات قوی شکل می گیرد. 

وی با استقبال از پیشنهاد طرف ارمنی در راستای راه اندازی کمپین معرفی ایران در ارمنستان گفت: بهره مندی از ظرفیت های مردم نهاد و فعالین بخش خصوصی هر دو کشور می تواند به عنوان ابزار معرفی جاذبه های طرفین به کار گرفته شود و با تقویت برگزاری رویدادهای فرهنگی، هنری و گردشگری، زمینه آشنایی مردم دو کشور از یکدیگر فراهم شود. 
رحمانی موحد با اشاره به اینکه پیش از این سه دوره کمیته فنی مشترک گردشگری ایران و ارمنستان برگزار شده است؛ اظهار داشت: پیگیری مصوبات و رصد سندهای موجود به صورت جزیی امکان پیشبرد و تحقق اهداف توسعه گردشگری دو کشور را ایجاد می کند و برگزاری تورهای تلفیقی مشترک می تواند به توسعه هر چه بیشتر همکاری های فی مابین گردشگری یاری برساند. 

معاون گردشگری خاطرنشان کرد: به منظور سرعت بخشیدن به افزایش تعاملات گردشگری میان ایران و ارمنستان نیاز است هر چه زودتر جلسات متوالی میان بخش خصوصی طرفین برگزار شود؛ به عنوان مثال بهره مندی از فرصت حضور در نمایشگاه ITB برلین جهت نشست مشترک فعالین این حوزه پیشنهاد می شود. 

رحمانی موحد با اشاره به اینکه افق همکاری روشنی پیش روی حوزه گردشگری ایران و ارمنستان قرار دارد؛ افزود: با توجه به پیشینه تاریخی زندگی ارامنه در شهرهای مختلف ایران، آمادگی همکاری  در حوزه گردشری دینی و مذهبی نیز وجود دارد. 
این مقام مسئول در پایان گفت: به طور کل هیچ مانعی برای توسعه همکاری های حوزه گردشگری با کشور ارمنستان به عنوان یکی از کشورهای هدف توسعه گردشگری ایران وجود ندارد و این پیام می تواند به عنوان نشانه ای از اراده ای جدی به مقامات تصمیم ساز کشور ارمنستان منتقل شود. 

همچنین در این دیدار «تیگران کاراپتیان» مشاور نخست وزیر ارمنستان در حوزه گردشگری نیز گفت: با توجه به تحولات سیاسی اخیر در ایران و گشایش ارتباطات بین المللی، کشور ارمنستان نیز در تلاش است تا از فرصت حاصل برای تقویت ارتباطات حوزه گردشگری با کشور همسایه خود، ایران، برقرار کند.

وی با بیان اینکه در تلاش هستیم با برگزاری رویدادهای فرهنگی، نمایشگاه ها و جشنواره های مشترک امکان آشنایی هر چه بیشتر هموطنان ارمنی با ظرفیت ها و داشته های واقعی ایران – و نه آنچه در رسانه های غربی تبلیغ می شود – را ایجاد نماییم؛ گفت: به همین منظور راه اندازی کمپین تبلیغاتی و معرفی ایران در ارمنستان در دستور کار قرار گرفته است تا با انتخاب مرکزی فرهنگی در ایروان، برنامه های مرتبط با تبلیغات و معرفی ایران در دستور کار قرار گیرد. 

تیگران کاراپتیان همچنین با اشاره به اینکه برگزاری تورهای تلفیقی نیز یکی دیگر از راهکارهای پیشنهادی توسعه همکاری های گردشگری با ایران در نظر گرفته شده است؛ اظهار کرد: ما آمادگی این را داریم تا با تهیه بسته های سفر مشترک امکان حضور گردشگران ورودی ارمنستان به ایران و بالعکس را فراهم آوریم. 

وی در ادامه اظهار کرد: هر ساله تعداد قابل توجهی از مردم کشور ارمنستان به ترکیه، مصر و گرجستان سفر می کنند؛ در حالی که در کشور ایران فرصت انواع گردشگری خانوادگی، زمستانی، ورزشی، فرهنگی، مذهبی و ... فراهم است. 

مشاور نخست وزیر ارمنستان در حوزه گردشگری با اشاره به اینکه هم اکنون اقدامات گسترده ای برای میزبانی از گردشگران ورودی از کشور ایران در ارمنستان تدارک دیده  شده است؛ گفت: بسیاری از رستوران ها و مراکز تفریحی در ایروان بسته های حلال به مسافران ایرانی ارائه می دهند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین توجه به زیرساخت های لازم به منظور توسعه گردشگری با ایران نیز یکی دیگر از اقدامات در دست انجام به شمار می آید که پیشبرد 60 درصدی آسفالت جاده مرزی ایروان به مرز ایران و اتمام آن در سال 2018 نمونه ای از این اقدامات شناخته می شود.  

این مقام مسئول با بیان اینکه در طول تاریخ زمانی که ایران در اوج اقتدار و توانایی خود بوده است؛ ارمنستان نیز در شرایط مشابه قرار گرفته است؛ یادآور شد: ما به ایرانی مقتدر امروزی افتخار می کنیم و بر این باوریم که می توانیم با توسعه گردشگری فی مابین، بستری مطمئن برای سایر ارتباطات در حوزه های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی ایجاد کنیم.
     

\n
\n

انتهای پیام/

کد خبر 139412083